maandag 17 december 2018

Boek 108: Dying for a ride

Schrijver: Susan Harper
Jaar van publicatie: 2018
Uitg. Fairfield Publishing
Senoia Cozy Mystery #1
128 blz

Felicity Overton opent haar winkel in de hoofdstraat van de stad in Georgia waar ze woont, Senoia. Ze organiseert feesten, ze heeft een zg. 'party planning business'. Bij het zware werk wordt ze geholpen door jefferson, ofwel Jeffrey. Al op de eerste dag worden ze ingehuurd als wedding planner, met een reusachtig budget.
Wanda Monroe organiseert tot nu toe feesten voor de gemeente, maar ze wil daarmee stoppen en draagt Felicity voor als haar opvolgster.
Om wat ervaring in dat soort klussen te krijgen organiseert Felicity eerst de jaarlijkse autoshow. Dit jaar is er een nieuwe verkoper. Hij wil een mooie oude auto verkopen en een van de inwoners van Senoia heeft belangstelling.
Dan wordt de auto eigenaar vermoord. De politie, in de persoon van een ex van Felicity, doet er weinig aan, dus Felicity gaat zelf op zoek, vooral wanneer een van haar vrienden, verzekeringsagent Bobby, verdacht wordt. Zij gelooft niet in de mogelijkheid daarvan, dus geholpen door Jefferson onderzoeken ze de zaak. Dat blijkt echter niet helemaal ongevaarlijk. 
Gezellig tussendoortje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten