vrijdag 19 augustus 2011

Boek 40: Accused

Schrijver: Mark Gimenez
Jaar van publicatie: 2010
Uitg. Sphere London

Opnieuw beschrijft Gimenez in dit boek de sportverdwazing en verloedering, nu met een golfspeler in de hoofdrol. Ook nu is zijn verhaal gesitueerd in Texas en is de hoofdpersoon, Scott Fenney ook weer in de race voor het rechterschap. Hierbij weer de schijnbaar gebruikelijke politieke spelletjes.
Zijn ex-vrouw heeft hem verlaten voor de golfspeler, de zeer populaire Trey Rawlins. In de ogen van zijn vele fans kan hij geen kwaad doen. Hij verdient miljoenen, niet alleen in prijzengeld, maar ook aan het maken van reclame. Vooral voor 'brave' artikelen, zoals chocolademelk.

Trey blijkt niet zo braaf geweest te zijn. Als Scott de verdediging op zich neemt van zijn van moord verdachte ex-vrouw Rebecca, ontdekt hij, dat de golfer verslaafd was geweest aan sex, cocaine en gokken.
Iedereen is verbaasd, dat Scott de verdediging op zich neemt van de vrouw, die hem heeft bedrogen, maar hij doet dit, omdat hij niet wil, dat zijn dochtertje Boo haar moeder in de gevangenis zal moeten opzoeken.

Een spannend boek, met een niet al te verrassend einde, maar toch zo boeiend, dat het niet weg te leggen was en in een ruk moest worden gelezen!


- Posted using BlogPress from my iPad

Geen opmerkingen:

Een reactie posten