zaterdag 21 april 2018

Boek 37: Murder she typed

Schrijver: Sylvia Selfman
Jaar van publicatie 2014
Uitg. Lazy Cat Press
Izzy Greene serie #1
270 blz.

Izzy Greene, de hoofdpersoon van deze serie, is een oudere dame met overgewicht, die in Palm Springs woont. Eten is haar meest geliefde bezigheid, de dagen brengt ze verder door met shoppen, samen met haar vriendin Flo. Ze is ook lid van een schrijfgroep. Ieder lid leest op de bijeenkomsten voor wat ze geschreven hebben en het geschrevene wordt voorzien van commentaar.
Op een dag meldt een beeldschone vrouw zich aan als lid.Alle mannen zijn gelijk van slag, de vrouwen jaloers. Mannen zijn schaars en de jacht was tot nu toe altijd open.
Dan gebeuren er allerlei vreemde dingen: Sondra, het nieuwe lid van de schrijfgroep, komt niet terug. Izzy gaat, met Flo, op onderzoek uit. Ze verdenkt alle mannen van de groep, haar vriend heeft haar in de steek gelaten, maar gelukkig is daar frank, de man die ze wel kan vertrouwen.
Erg grappig tussendoortje. Izzy leidt het leven zoals je je dat voorstelt in zo'n seniorenreservaat in Florida. Iedereen verveelt zich te pletter, iedereen is op zoek naar een, liefst rijke, nieuwe partner, vaak na een langdurig eerder huwelijk. Izzy eet. Van alles, als het maar veel is. Morgen gaat ze op dieet.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten