vrijdag 8 februari 2013

Boek 12: When wishes collide

Schrijver: Barbara Freethy
Jaar van publicatie: 2011
Deel 3 van de Wish serie.

De delen van de Wish serie zijn allemaal afzonderlijk te lezen, maar gaan, zoals de naam aangeeft over mensen die zich iets wensen.
Zo ook inspecteur van politie Wyatt en chefkok Adrianna. Zij geloven niet echt in een te verwachten resultaat, maar zijn toch van plan een muntje in de wensfontein te gooien, net zoals zoveel toeristen voor hen al deden. Hun muntjes botsen echter in de lucht tegen elkaar en Adrianna's muntje vliegt naast de fontein op de grond.
Wyatt is op zoek naar zijn dochtertje Stephanie, die door zijn vrouw Jennifer is gekidnapt. Hij had de voogdij over haar gekregen, nadat de verslaafde Jenifer niet in staat was gebleken voor haar te zorgen. Al twee jaar is hij op zoek naar Stephanie. Zonder succes.
Adranna is bang om terug te gaan naar het restaurant, waar zij als chefkok zou gaan werken. Haar vriend Will vond ze kort ervoor, doodgeschoten bij een roofoverval, liggend op de grond van het restaurant. Een traumatische ervaring. Haar wens is, om niet meer bang te zijn en haar werk weer op te nemen.

Wyatt en Adrianna moeten nog leren iemand te vertrouwen, maar besluiten elkaar toch te helpen. Natuurlijk met succes.

Lekker, snel leesbaar boek, gelezen op de Kindle.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten